VILKÅR & BETINGELSER FOR BEDRIFTER

Vilkår og betingelser- wholesales-kunder

Bli kunde

Så stas at du vil bli kunde hos oss! Fyll ut et par enkle ting om din bedrift under «wholesales, og wholesales registration page» og så får du en log-in fra oss på epost. Du/dere må ha et organisasjonsnummer. Kontakt oss på telefon eller epost post@agrossist.no om det er noen spørsmål.

Bestilling

I nettportalen, når du er logget inn, vil prisene du får være for bedriftskunder. Prisene er her oppgitt eks. mva. Går du på «wholesales ordering» kan du filtrere til de produktene du ønsker å se på, i en liste. Det er et minimumsbeløp du må handle for i vår nettportal. Det ser du i nettportalen. Handelen forutsetter også kjøp av hele kolli og det vil derfor på noen varer være merket f.eks. 6 stk.

Levering

Vi leverer i østlandsområdet tirsdager eller onsdager hver uke. Leveringstidspunktet på dagen er i normal arbeidstid, med mindre det avtales noe annet. Fast fraktsum er 249,-. Dette gjelder på vår faste leveringstid. Dersom levering ønskes utenom vår faste leveringstid, kan det ordnes (herunder også hastelevering). Da tilkommer fraktkostnader fra transportør.

Henting Fåberg

Det er anledning til å hente varer hos oss på Fåberg. Hentetidspunkt avtales på forhånd, så gjør vi varene klare for dere.

Betaling

Etter avtale etterskuddsfakturerer vi.

Reklamasjon

Dersom det er feil på varene: Melding om feil og mangler skal overbringes oss skriftlig, av bevishensyn. Dette må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Det er viktig at det tas bilder dersom det oppstår skader, f.eks. under transport.

Sukkeravgift

Avgiftsfritt? Hva er kravet for å kjøpe sukker og sjokolade avgiftsfritt? Svar: Du må være registrert i Brønnøysundregisteret med riktig næringskode. Dette bestemmes av Toll- og avgiftsdirektoratet. Eksempel på kundegruppe som kan kjøpe avgiftsfritt er bakerier. Sukkeravgiften for 2019 er kr/kg 8,05.

Firmaopplysninger Opplysninger/kontaktinformasjon din deles ikke med andre.

Tvister

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes kan en tvist tas videre til rettssystemet i henhold til norsk regelverk.