Liquid Fruit Company

Image


Alt handler om smak! Liquid Fruit Company / Matr Copenhagen sikter mot å lage økologiske lemonader og nektarer med bevaring av naturlige smaker av nøye utplukkede råvarer som tar leskedrikkene til et nytt nivå.

Selskapet ligger i København og ønsker å være mer et smaksselskap enn en lemonadeprodusent. Smak... og MYE av det! Det er deres løfte til alle som ønsker å nyte deres lemonader og nektarer.

"Matr" betyr "mat" på norrønt. Matr Copenhagen lar seg inspirere av den nordiske tradisjonen for enkelhet, som utrykkes av en ingrediensliste som er kortest mulig.

Det handler om smak og Matr Copenhagen er stolte over de subtile smaksforskjellene som finnes i hver batch som lages. Lemonadene og nektarene lages utelukkende med generøse mengder økologiske råvarer fulle av smak.

Det brukes mye tid på å lete etter akkurat riktige kvalitetsingredienser. Alle ingrediensene er økologiske, og det brukes aldri konsentrater eller E-nummer i produktene.

 

Image

Sukker tilsettes lemonadene og nektarene for å få frem smaken, og også for å sikre at lemonadene ikke blir for syrlige og at smaken av nektarene ikke blir for tynn. Det brukes så lite sukker som mulig uten å redusere smaken. En balanse i dettte forholdet skaper magiske smaker.

Image

Alle produktene blandes, tappes og testes for kvalitet i Danmark. Selve produksjonsprosessen er underlagt danske regler for økologisk produksjon og har derfor også fått det Statskontrollerte merke.

Image