Guerzoni

Image


Historien til Acetaia Guerzoni begynner med bestefar Arduino og bestemor Zina. Etter mange års arbeid på landsbygda i Modena og med et helt liv med sparepenger klarte de å kjøpe seg en gammel hytte omgitt av vingårder. Deres sønn Felice og konen Iride begynte gradvis og følge en økologisk og bio dynamisk modell på vingårdene.

Med dyp respekt for naturen og kjærlighet til deres arbeid tillot det dem å overvinne alle vanskeligheter. På starten av 80-tallet fulgte gården den økologiske og biodynamiske modellen selv om det ikke fantes noen sertifisering for dette i Italia på denne tiden. Retningslinjene fra det tyske kontrollorganet Demeter spredde seg over hele verden og Guerzoni mottok raskt denne sertifisering. I dag er deres fabrikk den eneste i verden som både har et økologisk og bio dynamisk sertifikat.

Med dyp respekt for naturen og kjærlighet til deres arbeid tillot det dem å overvinne alle vanskeligheter. På starten av 80-tallet fulgte gården den økologiske og biodynamiske modellen selv om det ikke fantes noen sertifisering for dette i Italia på denne tiden. Retningslinjene fra det tyske kontrollorganet Demeter spredde seg over hele verden og Guerzoni mottok raskt denne sertifisering. I dag er deres 

Image


Verden har endret seg i en imponerende hastighet de siste årene. Acetaia Guerzoni bestemte seg for å akseptere tidenes utfordringer ved å utvide sitt nettverk til over 40 land og utstyre seg med en moderne og effektiv produksjonsstruktur. Det er viktig å ta med seg at det å innovere ikke nødvendigvis er å forvri sine tradisjoner. En må ha en klar forståelse av verdiene som støtter dem både kan ha sterke røtter og en klar visjon som spiller på lag med fremtiden.

Image