BLI KUNDE

Privatkunder

Vi som jobber i Agrossist har en sterk tro på at i en global verden så må vi ikke bare tenke lokalt og nærprodusert. I det større bildet må vi spre mer dynamisk og økologisk tankegang rundt oss. Det mener vi må være det viktigste bidraget fra oss til verden.

Som kunde i Agrossist så skal du vite at vi har vurdert våre produkter og produsenter nøye. De biodynamiske og medmenneskelige verdiene er essensielle for oss der pris og volum ikke alltid er viktigst. Les mer her om våre grønne verdier.

Hos oss kan du bestille dine varer her på vår nettside og hente de i vår butikk på Mathallen i Oslo, eller bestille hjem levering via vår samarbeidspartner Amoi. Her kan du selv velge når og hvor det passer best å ta i mot din bestilling.

Fra din kontos kontrollpanel kan du se dine seneste ordre, samt endre passord og kontodetaljene dine. Gå til min side.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen inn i vår verden av agronomi og gastronomi!

Bedriftskunder

Vi ønsker å tilby bedriftsavtaler for mindre og større bedrifter som ønsker å endre, komplementere og utvikle sin matfilosofi overfor sine ansatte. Dette kan gjøres på flere måter, vi kan tilby din bedrift rabattordninger for ansatte, faste leveringer, gaver og andre skreddersydde løsninger. Ønsker dere gaver til kunder, ansatte og/eller å bestille produkter til spesielle arrangement så kan vi hjelpa dere med å sy sammen en spennende løsning for dere. Vi kan stille opp med catering via vårt nettverk av butikker, bakerier, restauranter og hoteller. Vi kan også arrangere kurser/reiser i Norge, Skandinavia og i Europa med fokus på agronomi og gastronomi.

Vi ønsker å være en partner ved å implementere økologi til bedrifter for å skape sunnere og mer målbevisste holdninger for sine ansatte og kunder. Er det sånn at du som ansatt sitter i en bedrift uten økologiske verdier, så kan du sende en epost til oss og vi kan ta kontakt med ledelsen i din bedrift der du som ansatt kan være anonym om du velger det. Vi kan kanskje endre allerede eksisterende drift hos dere gjennom å bytte ut små elementer som gir dere en grønnere hverdag på jobb.
Ta kontakt med oss for nærmere avtaler.

post@agrossist.no

Butikk og kolonial

Agrossist jobber med ulike aktører fra store til små både innen retail- og butikksektoren. Vi ønsker å gi dere løsninger etter deres behov hvor vi kan fungere optimalt som partner for å nå deres mål i butikken og i deres marked.

Vi lever av samme kunder som dere - et segment som stoler på at vi to skal gjøre vår jobb sammen for å tilfredsstille dagens behov, kvalitet og servicenivå.
Derfor mener vi at dialog, langsiktighet i samarbeidet og tålmodighet, vil gi oss de beste forutsetningene for å lykkes i et tøft marked.
Ta kontakt med oss for å skape en avtale.

post@agrossist.no

Horeca og bakeri

Vårt segment er en av de raskeste og dynamiske i markedet der vi er rene livsstilspartner for folket. Hoteller, restauranter, kaféer og bakerier er avhengige av kommunikasjon ”word of mouth” og flyt av varierende, og trygge handelsavtaler med spennende og troverdige produkter i bunn.

Agrossist ønsker å jobbe mer som et råvaremarked for å finne og utvikle dagens meny hos dere. Vi ønsker å formidle spesielle varer i små til store mengder.
Noen råvarer kommer ikke til å bli presentert for alle kunder - vi lytter ikke bare til konseptet i deres foretak, men også til hvem som står bak kjeler, eltemaskiner og bardisker. Dere er karakterer, dere er personer med sterke meninger om deres fag, deres kunder og ikke minst deres sted. Derfor ønsker vi å fange inn deg og tilby deg produkter som vi tror du og dere liker og har behov for. Vi jobber også personlig med våre primærprodusenter for å sikre kvalitet og medmenneskelig handel.

Agronomi & gastronomi er to produksjonsformer vi bare elsker å skape synergier mellom.
Når vi jobber sammen er det viktig med kommunikasjon. Det betyr at vi skal jobbe for en god dialog og til tider kan vi derfor virke som en krevende leverandør - det vet vi - men vi er overbevist om at det er absolutt den beste løsningen på en spennende meny og et resultatskapende tiltak for oss begge som partnere.
Ta kontakt med oss for nærmere avtale.

post@agrossist.no