Bioorto

Image


BiO Orto er skapt av familien Passalacqua i Apricena, Italia. Selskapet ble født med allerede ambisiøse og fremsynte ideer satt i perspektiv av pappa Nino. Samarbeidet mellom barna Nino jr., Tiziano og Giulia med ektemannen Mirko var helt essensielt. I familiens dedikasjon ligger hemmeligheter med sterke tilknytninger til tradisjon, samtidig som forskning og innovasjon gjennom årene har gjort Bio Orto til den verdensomspennende aktøren de i dag er. Det å innovere er et eventyr i kontinuerlig vekst. Mellom tradisjon og innovasjon har Bio Orto etablert seg som en av de viktigste europeiske produsentene innen økologisk landbruk.

Det som driver dem i hverdagen er behovet for å tilfredsstille sine kunder, det konstante ønsket om å forbedre seg og ikke minst muligheten til å kunne samarbeide som en stor familie.

Gjennom de siste årene har veien fra "jord til bord" fått mye oppmerksomhet og en fremvekst av økologisk produksjon har blitt styrket. Bio Orto produserer nå både økologisk frukt, grønt og konserverte produkter.

Image