BioOrto – Olivenolje fra Italia – Nå er de her!

Passalacqua-familen driver BioOrto ved foten av Gargano nasjonalpark i Puglia. Der nyter de godt av et helt spesielt mikroklima med masse lufting og naturlig mineralrikt vann som renner ned fra fjellene. Ideelt for å dyrker grønnsaker og frukt, så langt øyet kan se. Grunnlagt av generasjoner med kunnskap og hardt arbeid.  

“Far forsto lenge før alle andre at vi var nødt til å forplikte oss fullstendig til å dyrke våre planter i harmoni med den fantastiske naturen som livet har sjenket oss. “

For å oppnå en olivenolje av beste mulige kvalitet av deres mange hundre år gamle oliventrær, er produksjonen svært nøye kontrollert i hvert eneste ledd. Olivenene er plukket når de er perfekt modnet. De presses i løpet av 6 til 8 timer etter plukking, under kontrollert og stabil temperatur på 27 grader C. Oljen er så lagret på rustfrie ståltanker før de tappes på flasker.

Vi er så glade for å ha disse flotte produktene i hus!