BioOrto – Olivenolje fra Italia – Nå er de her!

Passalacqua-familen driver BioOrto ved foten av Gargano nasjonalpark i Puglia. Der nyter de godt av et helt spesielt mikroklima med masse lufting og naturlig mineralrikt vann som renner ned fra fjellene. Ideelt for å dyrker grønnsaker og frukt, så langt øyet kan se. Grunnlagt av generasjoner med kunnskap og hardt arbeid.  

“Far forsto lenge før alle andre at vi var nødt til å forplikte oss fullstendig til å dyrke våre planter i harmoni med den fantastiske naturen som livet har sjenket oss. “

For å oppnå en olivenolje av beste mulige kvalitet av deres mange hundre år gamle oliventrær, er produksjonen svært nøye kontrollert i hvert eneste ledd. Olivenene er plukket når de er perfekt modnet. De presses i løpet av 6 til 8 timer etter plukking, under kontrollert og stabil temperatur på 27 grader C. Oljen er så lagret på rustfrie ståltanker før de tappes på flasker.

Olivenolje peranzana

Vi er så glade for å ha disse flotte produktene i hus!